FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 722 388

Skip to Content

Сватбена декорация в жълто

Сватбена декорация

Сватбена декорация в жълто. Летните сватби са свързани с щастливи емоции и щастливи цветове, а един от цветовете с най-радостни емоции е жълтото! Тъй като жълтото е толкова щастлив и красив цвят, какво ще кажете да впечатлите гостите на сватбата си с жълта декорация? Добавете малко слънчева светлина към вашия сватбен декор. Има толкова много начини да включите жълт мотив в сватбата Ви! Ако не искате изцяло жълта сватбена тема, можете да включите различни нюанси на жълтото и да ги смесите с други цветове. Някои цветове, които прекрасно се допълват в жълто са сиво, бяло, лилаво, розово и много други.

Има безкрайни възможности, когато става дума за жълти цветя, така че няма да срещнете никаква трудност да включите този нюанс във вашата сватбена декорация в жълто и флорални аранжировки. Друг начин да включите този слънчев цвят е като изберете различни жълти идеи за сватбена украса, като булчински букет, сватбена торта и много други детайли.

Локация: Ресторант КОРИЯТА

Организация, Декорация и Координация Сватбена Агенция Alfa Luxury Events

Ако и Вие мечтаете за Перфектния Сватбен Ден, обагрен с усмивките Ви…Ако искате съчетание на перфектна организация и професионален екип…Ако обичате стилните и вълнуващи декорации…

Сватбена агенция “Alfa Luxury Events”

Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място. Разкош и сбъднати мечти, превърнати в стил и съвършенство до най-малкия детайл. Ние внасяме изкуството на креативността и персонализирането на всяко едно събитие и непрекъснато се стремим да направи всяко преживяване незабравимо.

Не знаете от къде да започнете?

Не разполагате с физическо време за да разглеждате, търсите и избирате своите покани, подаръчета за гости, сватбена кутия или брачните ви халки, а искате всичко да е изработено в една тема и в стила на декорацията ви…

Нуждаете се от Сватбен Агент!
Прегърнете мечтите си за сватбения ден и ни се обадете. Доверете се на професионалистите и оставете всичко на нас и екипа ни! Не се задоволявайте с „достатъчно добра агенция“ в големия си ден, а изберете перфектната агенция, която не само ще ви предложи професионално и коректно отношение, а ще има същите желания като вас, ще изживява радостите ви и ще будува нощем вместо вас. Вие заслужавате сватба, която надхвърля и най-смелите ви мечти.

Ние имаме това, от което се нуждаете. Разполагаме с голямо разнообразие от артикули и оборудване. Непрекъснато добавяме към нашия инвентар и намираме вдъхновение в заобикалящата ни среда. Ние помагаме на нашите клиенти да създадат незабравими, вълшебни тържества, които надхвърлят очакванията. Нашият личен подход гарантира, че сватбите, които планираме, са смислени и наистина отразяват нашите клиенти като личности, като двойки и заявява нещо за техните споделени ценности и чувство за стил.

Нямаме търпение да работим с вас. Очакваме Ви, за да изживеем заедно планирането и организирането на най-вълшебния ви ден…Сватбения ден!

Galleries

Back To TopBack To Top
English