FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 722 388

Skip to Content

Сватбена декорация в зелено

Сватбена декорация

Сватбена декорация в зелено носи свежест и създава атмосфера на естествена елегантност. Можете да разгледате нашата галерия от сватбена декорация в зелено.

Една от най-важните части от процеса на сватбен дизайн е изборът на цветовата палитра за вашето тържество. Нарисувайте Големия си ден като използвате различни нюанси на зеленото във вашата сватбена декорация. От смели, ярки нюанси до неутрални, приглушени тонове, зеленият цвят създава сплотена атмосфера с много разкош и изящество. Ако искате да наситете празника си със стил, то тъмнозеленото е богат и универсален избор, който ще се съчетае с всяка естетика.

Нюанси, като изумрудено, маслинено, горско зелено или градински чай, могат да предизвикат естествен, земен привкус на открито, като градина или лозя. Перфекно е и за бляскаво, луксозно тържество на луксозни места, независимо дали става дума за бална зала или историческа вила. Плюс това, тези дълбоки тонове не са обвързани със сезона. Зеленият цвят е естествен избор за есенни или зимни сватби, но можете също да го приложите в пролетни и летни събития, чрез буйна зеленина, която отразява тази флора и фауна в естествената среда. Има толкова много начини да внесете зеленото, като цвят във вашия голям ден, от облеклото до декора. В нашите декорации с зелено внасяме много красота и елегантност.

Локации: Голф клуб „Света София“, HILTON SOFIA

Организация, Декорация и Координация Сватбена Агенция Alfa Luxury Events

Ако и Вие мечтаете за Перфектния Сватбен Ден, обагрен с усмивките Ви…Ако искате съчетание на перфектна организация и професионален екип…Ако обичате стилните и вълнуващи декорации…

Сватбена агенция “Alfa Luxury Events”

Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място. Разкош и сбъднати мечти, превърнати в стил и съвършенство до най-малкия детайл. Ние внасяме изкуството на креативността и персонализирането на всяко едно събитие и непрекъснато се стремим да направи всяко преживяване незабравимо.

Не знаете от къде да започнете?

Не разполагате с физическо време за да разглеждате, търсите и избирате своите покани, подаръчета за гости, сватбена кутия или брачните ви халки, а искате всичко да е изработено в една тема и в стила на декорацията ви…

Нуждаете се от Сватбен Агент!
Прегърнете мечтите си за сватбения ден и ни се обадете. Доверете се на професионалистите и оставете всичко на нас и екипа ни! Не се задоволявайте с „достатъчно добра агенция“ в големия си ден, а изберете перфектната агенция, която не само ще ви предложи професионално и коректно отношение, а ще има същите желания като вас, ще изживява радостите ви и ще будува нощем вместо вас. Вие заслужавате сватба, която надхвърля и най-смелите ви мечти.

Ние имаме това, от което се нуждаете. Разполагаме с голямо разнообразие от артикули и оборудване. Непрекъснато добавяме към нашия инвентар и намираме вдъхновение в заобикалящата ни среда. Ние помагаме на нашите клиенти да създадат незабравими, вълшебни тържества, които надхвърлят очакванията. Нашият личен подход гарантира, че сватбите, които планираме, са смислени и наистина отразяват нашите клиенти като личности, като двойки и заявява нещо за техните споделени ценности и чувство за стил.

Нямаме търпение да работим с вас. Очакваме Ви, за да изживеем заедно планирането и организирането на най-вълшебния ви ден…Сватбения ден!

Galleries

Back To TopBack To Top
English