FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 722 388

Skip to Content

Сватбена декорация в прасковено

Сватбена декорация

Сватбена декорация в прасковено е винаги свежо съчетание на различни цветове, а прасковеният цвят носи топлота и нежност. Избирайки сватбена декорация в прасковено, имате възможност да разгърнете въображението си и да направите смели цветови комбинации.

Няма невъзможни съчетания, няма невъзможни асоциации, няма невъзможни декорации…

Когато избирате прасковени сватбени цветове, можете да намерите цветя, декорации и рокли за шаферки във всеки нюанс. Прасковата има меки, фини нюанси като руж, кайсия или сьомга. Има и цветова палитра, която изпъква, с по-ярки нюанси като корал, пъпеш или мандарина. След като сте избрали любимия си нюанс на праскова, добавете вторичен цвят, като бяло, златно, сиво, тъмно синьо, мента, градински чай или лавандула.

Букетите и аранжировките от цветя също могат да бъдат много разнообразни. В естествените цветя ще намерите много разновидности в прасковени тонове. За вашите флорални декорации, централни елементи, букети и бутониери потърсете прасковен цвят: Рози, Божури, Далии, Ранункулус, Кала, Лилиум, Карамфили и Хортензия.  

Локации: Ресторант Лебед, Hyatt Regency Pravets Resort

Организация, Декорация и Координация Сватбена Агенция Alfa Luxury Events

Ако и Вие мечтаете за Перфектния Сватбен Ден, обагрен с усмивките Ви…Ако искате съчетание на перфектна организация и професионален екип…Ако обичате стилните и вълнуващи декорации…

Сватбена агенция “Alfa Luxury Events”

Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място. Разкош и сбъднати мечти, превърнати в стил и съвършенство до най-малкия детайл. Ние внасяме изкуството на креативността и персонализирането на всяко едно събитие и непрекъснато се стремим да направи всяко преживяване незабравимо.

Не знаете от къде да започнете?

Не разполагате с физическо време за да разглеждате, търсите и избирате своите покани, подаръчета за гости, сватбена кутия или брачните ви халки, а искате всичко да е изработено в една тема и в стила на декорацията ви…

Нуждаете се от Сватбен Агент!
Прегърнете мечтите си за сватбения ден и ни се обадете. Доверете се на професионалистите и оставете всичко на нас и екипа ни! Не се задоволявайте с „достатъчно добра агенция“ в големия си ден, а изберете перфектната агенция, която не само ще ви предложи професионално и коректно отношение, а ще има същите желания като вас, ще изживява радостите ви и ще будува нощем вместо вас. Вие заслужавате сватба, която надхвърля и най-смелите ви мечти.

Ние имаме това, от което се нуждаете. Разполагаме с голямо разнообразие от артикули и оборудване. Непрекъснато добавяме към нашия инвентар и намираме вдъхновение в заобикалящата ни среда. Ние помагаме на нашите клиенти да създадат незабравими, вълшебни тържества, които надхвърлят очакванията. Нашият личен подход гарантира, че сватбите, които планираме, са смислени и наистина отразяват нашите клиенти като личности, като двойки и заявява нещо за техните споделени ценности и чувство за стил.

Нямаме търпение да работим с вас. Очакваме Ви, за да изживеем заедно планирането и организирането на най-вълшебния ви ден…Сватбения ден!

Galleries

Back To TopBack To Top
English