FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 722 388

Skip to Content

Сватбена декорация в корал

Сватбена декорация

Сватбена декорация в корал е изборът на младоженците, които искат пищна и богата сватбената декорация. Вашият сватбен ден е празник на любовта и какъв по-добър начин да изразите своята жизнена романтика от коралова сватбена тема? Потапяйки се в същността на този завладяващ цвят, идеите за коралова сватба предлагат изобилие от творчески възможности. Облечете големия ден в елегантност, чар и нотка на тропическа топлина. Със сватбена декорация в корал можете да създадете визуално зашеметяваща атмосфера, която отразява вашата любовна история. Коралът, със своя жив и енергичен оттенък, символизира страст, радост и жажда за живот, което го прави идеален избор за двойки, които искат запомняща се сватба!

Коралът е страхотен цвят за сватба! Това е универсален цвят, който може да се комбинира с различни други цветове, като златисто, морско синьо, ментово зелено и прасковено. Коралът е ярък и весел цвят, който добре приляга на пролетни и летни сватби, особено за тези, които се провеждат на плажа или в тропически градини. Също така изглежда страхотно във флорални аранжировки, рокли за шаферки и украса на маси. Като цяло коралът е забавен и модерен избор за сватбена цветова тема.

Организация, Декорация и Координация Сватбена Агенция Alfa Luxury Events

Локация: ресторант Лаура

Ако и Вие мечтаете за Перфектния Сватбен Ден, обагрен с усмивките Ви…Ако искате съчетание на перфектна организация и професионален екип…Ако обичате стилните и вълнуващи декорации…

Сватбена агенция “Alfa Luxury Events”

Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място. Разкош и сбъднати мечти, превърнати в стил и съвършенство до най-малкия детайл. Ние внасяме изкуството на креативността и персонализирането на всяко едно събитие и непрекъснато се стремим да направи всяко преживяване незабравимо.

Не знаете от къде да започнете?

Не разполагате с физическо време за да разглеждате, търсите и избирате своите покани, подаръчета за гости, сватбена кутия или брачните ви халки, а искате всичко да е изработено в една тема и в стила на декорацията ви…

Нуждаете се от Сватбен Агент!
Прегърнете мечтите си за сватбения ден и ни се обадете. Доверете се на професионалистите и оставете всичко на нас и екипа ни! Не се задоволявайте с „достатъчно добра агенция“ в големия си ден, а изберете перфектната агенция, която не само ще ви предложи професионално и коректно отношение, а ще има същите желания като вас, ще изживява радостите ви и ще будува нощем вместо вас. Вие заслужавате сватба, която надхвърля и най-смелите ви мечти.

Ние имаме това, от което се нуждаете. Разполагаме с голямо разнообразие от артикули и оборудване. Непрекъснато добавяме към нашия инвентар и намираме вдъхновение в заобикалящата ни среда. Ние помагаме на нашите клиенти да създадат незабравими, вълшебни тържества, които надхвърлят очакванията. Нашият личен подход гарантира, че сватбите, които планираме, са смислени и наистина отразяват нашите клиенти като личности, като двойки и заявява нещо за техните споделени ценности и чувство за стил.

Нямаме търпение да работим с вас. Очакваме Ви, за да изживеем заедно планирането и организирането на най-вълшебния ви ден…Сватбения ден!

Galleries

Back To TopBack To Top
English