FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 722 388

Skip to Content

Сватбена агенция Alfa Luxury Events

Сватбена Агенция Alfa Luxury Events - Сватбена декорация и организация на перфектни събития

Alfa Luxury Events

Сватбена агенция Alfa Luxury Events – планиране, организиране и украса на семейни и фирмени тържества. Сватбен агент. Сватбена декорация и дизайн.

И настъпи моментът, в който да кажете заветното „ДА“!

„ДА“ на любовта, „ДА“ на щастието, „ДА“ на бъдещето…. Това е началото на едно прекрасно пътуване с Вашия партньор.

Следващата стъпка е да планирате сватбата си.

Само с един бегъл поглед в интернет пространството ще видите, че информацията е безкрайно много и сме сигурни, че следният въпрос ще ви вълнува:

„А сега? Откъде да започна…“

Не се безпокойте!

Организирали сме много сватби, помогнали сме на много двойки със съветите си, а сега е време да помогнем и на Вас. Съставихме списък стъпка по стъпка за планиране на сватба с цялата информация, от която се нуждаете. Всичко, което трябва да направите, е да следвате нашите съвети и Вашата сватба ще бъде сбъдната приказка!

Сватбена агенция Alfa Events

Сватбена агенция Alfa Events

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

КОИ СМЕ НИЕ

Нашите първи младоженци бяха Мария и Христо, още през 2004 година, когато създадохме една от първите сватбени агенции в България – Амур. По-късно преименувахме на La Bonbonniere, а днес вече с нова, модерна и луксозна визия, посрещаме двойките като Alfa Events.

Работим в цяла България. Имаме незабравими спомени от всяко кътче на страната. Луксозните събития са нашата сила. Успяваме да създадем щастие във всеки детайл и във всяко събитие, с което се захванем. Свържете се с нас и ние ще отговорим на всички ваши въпроси!

Сватбена агенция Alfa Luxury Events!

Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място. Разкош и сбъднати мечти, превърнати в стил и съвършенство до най-малкия детайл.

Любов, страст, очаквания, разказани от най-добрите професионалисти в бранша.

Сватбата е най-важната стъпка в живота на всеки човек. Всяко момиче мечтае за този ден и има своите мечти, очаквания и желания. Всяка двойка иска този миг да бъде прекрасен, а те да бъдат приказно красиви и невероятно щастливи. Сватбената рокля, която булката облича, костюмът, който младоженецът ще помни цял живот, това са само малка част от мечтите, в които няма място за компромиси. И така трябва да бъде! За да постигнете тази мечта, ще Ви помогнем ние, с цялата компетентност и професионализъм, целия опит зад гърба си, които имаме. За нас, да бъдем Ваш сватбен организатор е привилегия и чест, като се отблагодарим с най-красивата сватба на която сте присъствали някога – Вашата сватба. Доверявайки организацията на Вашия специален ден на Alfa Luxury Events, Вие ще намерите хора, съмишленици, консултанти, и не на последно място приятели, на които да се доверите в най-важните и смели детайли и за едно перфектно организирано сватбено тържество.

Благодарим на клиентите ни, които споделиха с нас най-важния ден в живота – Сватбата!

Сватбена агенция Alfa Luxury Events

Сватбена агенция Alfa Events
Сватбена агенция Alfa Events
Back To TopBack To Top
English