FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 722 388

Skip to Content

Сватбени услуги

Организация

Когато организираме Вашето уникално сватбено тържество, ние обръщаме специално внимание на всичко, тъй като и на най-малките детайли трябва да се отдаде важно значение. Ние от Alfa Luxury Events знаем много добре, че вече сте достатъчно емоционално ангажирани за този Голям ден, така че се грижим да бъдете максимално освободени от дребните детайли по организацията, които отнемат много време и опит. Нашата цел винаги е безупречен резултат, който ще представи уникалността на Вашата собствена сватба.

Сватбена агенция Alfa Luxury Events Сватбени услуги

Ние сме до Вас в търсенето на перфектното място, идеалните вкусове, правилната декорация и правилната тема, за да може всичко да бъде направено така, както мечтаете! Ще помогнем при избора булчинска рокля и костюм. Нашият дългогодишен труд гарантира успешното планиране на Вашата сватба, тъй като ние винаги приемаме сериозно Вашите предпочитания, бюджет и разбира се Вашия личен стил!

Декорация

Прекрасни пейзажи, романтично настроение, уникални композиции със свежи цветя…

Декорирането на вашата сватба е определящ процес, който ще добави красота и ще определи стила и темата на сватбата. Сватбената украса, освен красивото изображение и очарователната обстановка, създава различни усещания у гостите, които се наслаждават на топло, приказно пространство.

Alfa Events – Сватбени услуги

Специални предмети, оригинални идеи, отлична естетика и разбира се професионализъм, съчетан с богат опит, това са част от елементите, които ни отличават от другите. Позволете ни да Ви опознаем, за да изработим специално за Вас предложение, което да е в хармония с Вашия стил, за най-красивия ден в живота Ви. Щом ние да се заемем с Вашата сватба, то ще ви се отблагодарим с незабравими и вълшебни картини. Най-красивото чувство за нас е, когато двойката ни каже в края на сватбата:
„Всичко беше прекрасно, надхвърлихте очакванията ни, благодарим“!

Ние, благодарим, скъпи младоженци за доверието и препоръките през всичките години работа.

Координиране

„ТЯ КАЗА ДА!!“

Това са първите думи след предложението за брак. И тогава започва всичко. От роклята до декорацията, от хапките до десерта, всеки детайл е от значение. Разбира се, както във всяко важно нещо, и в този случай Alfa Luxury Events винаги е общият знаменател за едно незабравимо изживяване. Вдъхновени от Вас, ние сме винаги на Ваше разположение, за да направим един от най-важните дни в живота Ви да заблести, точно като вас!

Сватбена агенция Alfa Luxury Events Сватбени услуги

Ще бъдем плътно до вас през цялото пътешествие наречено Сватба. Ще се погрижим всичко да бъде на време и изпълнено по перфектния начин. Нашите хостеси ще следят подизпълнителите и ще се грижат за гостите Ви.

Бъдете сигурни – Ние създаваме всички щрихи за перфектния резултат!

Свържете се с нас още сега!

Back To TopBack To Top
English