FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 722 388

Skip to Content

Събития

Кръщене

Красотата на Кръщенето е най-важната част от цялата му организация. Когато говорим за къщенета, няма как да не споделим емоциите и усмивките на най-сладките ни клиенти, малките кръщелници. Те са бели, чисти, те са нашите деца, нашето бъдеще. Когато създаваме украса за специални събития ние, Alfa Events влагаме цялото си въображение и енергия, за да бъде то единствено и неповторимо.

Кръщенето е празник, който оставя спомен за цял живот. Този ритуал въвежда детето в духовния свят, обединява семейството, събира приятелите. С избирането на Кръстник, ние правим поредния важен и отговорен избор за детето си. Роля, която този човек ще трябва да играе цял живот, защото кръщенето ни свързва с него завинаги.

Свето Кръщение

Заедно с тази тържественост, в която всеки детайл е важен, родителите често са объркани кое, как и защо се прави. Какво е нужно и какво не – така се създава напълно ненужен стрес. В желанието всичко да е съвършено за празника и да Ви улесним, свържете се със Сватбена агенция Alfa Luxury Events събития, за да Ви споделим нашите идеи и опит за организирането на перфектното Кръщене.
Разгледайте голямото разнообразие от комплекти за кръщене от Alfa Brides.

Абитуриентски бал

Абитуриентският бал… Ах, тези прекрсани майски дни, в които цяла България празнува. Празнува младостта, празнува знанието, празнуват нашите прекрасни абитуриенти! Красота и емоции лъхат по улиците на София, а музиката и клаксоните нямат ограничения. Това е този трепетен момент, в който ние от Сватбена агенция Alfa Luxury Events събития рисуваме Вашите бални зали.

Цветя, балони и с много въображение се декорират абитуриентските балове. От поканите, до таблата за снимки и малките детайли, които правят украсата на Вашите специални събития запомняща се. Не забравяйте, този момент никога повече няма да се повтори – абитуриентският бал е един път в живота, така че направете всичко необходима той да остане незабравим.

Абитуриентски бал

При нас може да откриете цялостно организиране на събитието – покани, декорация за ресторанта, фото и видео услуги, озвучаване, естествени цветя и балони. Изберете и вашата рокля от Terani Couture Bulgaria.

Гарантираме Ви незабравимо тържество, за което гостите Ви дълго ще си спомнят с възхищение. За цени и оферти, моля използвайте формата за контакт.

Рождени дни

„HAPPY BIRTHDAY TO YOU!“

Така започва и свършва всеки рожден ден. Но наистина ли е толкова лесно да го организираш? В много случаи да, но когато става дума за стилен юбилей, нещата вече се променият на 360 градуса. Представете си бална зала, с уникална украса и тематика, с която ще плените гостите. Или парти в нощен клуб, с повече от 200 любими приятели, с които да се забавлявате под светлините на прожекторите. И още, да не забравяме групите, изпълнителите, водещите, озвучителя… Всички те са част от този емблематичен празник. Затова и ние сме тук, за да направим Вашия ден още по-красив и харизматичен.

Юбилеи

За магията на рождените дни можем да Ви разказваме много, затова тук е момента да се свържете с нас, за да изберем заедно Вашата тема и декорация.

Корпоративни събития

Когато говорим за фирмени събития, цел номер 1 ни е да успеем да се обединим върху една идея, с която да продължим напред в преговорите. Напълно наясно сме, че служителите за една компания са най- важният фактор. Трябва да посочим, че корпоративните събития, независимо дали са срещи, технически срещи, работни срещи, семинари, корпоративни награди и презентации, рожден ден или друга форма на корпоративно събитие, те изискват планиране и професионализъм. Отделяме специално внимание към детайла, за да се постигнат очакваните резултати.

Корпоративни събития

Ние много добре познаваме специалните изисквания на бизнес събитията и нуждата от перфектна организация. Това е причината, поради която, във всяко наше корпоративно събитие ние се грижим да предоставим услуги на високо ниво. Стараем се с уважение да подчертаем оригиналните цели на Вашето корпоративно събитие.

Back To TopBack To Top
English