FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 722 388

Skip to Content

Сватбена декорация в бяло

Сватбена декорация

Сватбена декорация в бяло носи чистотата на нежната любов и изяществото на елегантността. Избирайки сватбена декорация в бяло подчертавате изтънчевия вкус на семплата визия. А луксът… той е ясен!

Искате естетика, искате модернизъм, искате блясък, всичко това се крие в белия цвят. Вечната класика в жанра на сватбите – бялото, с леки нюанси на топли светлини, постигнати със стотици свещи и блясъкът на светлинки. Бялата хортензия – царицата на сватбите. Тя присъства в почти всяка стилна декорация, е основният елемент в декорациите. Макар и едноцветни, изцяло белите сватби определено са най-запомнящите.

Помислете за бялата цветова палитра, като същевременно изберете разнообразна естетика, от модерна или бляскава до романтична и елегантна. Внимателно подбраната локация също ще окаже влияние. Столовете, централни елементи, бар, цветя и торта ще играят роля в създаването на една вълшебна изцяло бяла сватба. Мислите, че това е идеалното решение за вашия Голям ден? Ние сме насреща с изцяло бели сватбени идеи, с които да украсим Вашето незабравимо тържество.

Организация, Декорация и Координация Сватбена Агенция Alfa Luxury Events

Ако и Вие мечтаете за Перфектния Сватбен Ден, обагрен с усмивките Ви…Ако искате съчетание на перфектна организация и професионален екип…Ако обичате стилните и вълнуващи декорации…

Сватбена агенция “Alfa Luxury Events”

Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място. Разкош и сбъднати мечти, превърнати в стил и съвършенство до най-малкия детайл. Ние внасяме изкуството на креативността и персонализирането на всяко едно събитие и непрекъснато се стремим да направи всяко преживяване незабравимо.

Не знаете от къде да започнете?

Не разполагате с физическо време за да разглеждате, търсите и избирате своите покани, подаръчета за гости, сватбена кутия или брачните ви халки, а искате всичко да е изработено в една тема и в стила на декорацията ви…

Нуждаете се от Сватбен Агент!
Прегърнете мечтите си за сватбения ден и ни се обадете. Доверете се на професионалистите и оставете всичко на нас и екипа ни! Не се задоволявайте с „достатъчно добра агенция“ в големия си ден, а изберете перфектната агенция, която не само ще ви предложи професионално и коректно отношение, а ще има същите желания като вас, ще изживява радостите ви и ще будува нощем вместо вас. Вие заслужавате сватба, която надхвърля и най-смелите ви мечти.

Ние имаме това, от което се нуждаете. Разполагаме с голямо разнообразие от артикули и оборудване. Непрекъснато добавяме към нашия инвентар и намираме вдъхновение в заобикалящата ни среда. Ние помагаме на нашите клиенти да създадат незабравими, вълшебни тържества, които надхвърлят очакванията. Нашият личен подход гарантира, че сватбите, които планираме, са смислени и наистина отразяват нашите клиенти като личности, като двойки и заявява нещо за техните споделени ценности и чувство за стил.

Нямаме търпение да работим с вас. Очакваме Ви, за да изживеем заедно планирането и организирането на най-вълшебния ви ден…Сватбения ден!

Galleries

Back To TopBack To Top
English