Избрахте ли вече датата на вашата сватба?

Ако и Вие сте от тези романтични натури, като нас, които си представят сватбата на мечтите, то бъдете сигурни, че сте попаднали на правилното място. Тук е моментът да развием въображението си и заедно с Вас да се потопим в света на приказната сватбена украса и декорация на събития.

Декорирането на вашата сватба е определящ процес, който ще добави красота и ще определи стила и темата на сватбата. Сватбената украса, освен красивото изображение и очарователната обстановка, създава различни усещания у гостите, които се наслаждават на топло, приказно пространство. Във всеки случай, добре украсената зала и прецизно подбраната декорация ще зарадва както вас, така и всички пръсъстващи.

Сватбена украса и декорация на събития

Сватбена украса и декорация на събития

Кръгли маси

Една от най-важните части от сватбената украса несъмнено е украсата на залата и особено на масите! Затова днес сме събрали най-красивите идеи за декорация на кръгли маси, които ще ви помогнат да реализирате украсата, за която сте мечтали на сватбения ден! Кръглата маса уверено излъчва по-топла и интимна среда, а декорацията й обикновено е обогатена с декоративни централни елементи, чиито опции варират. Независимо дали избирате високи стойки или романтични ниски цветни букети, комбинацията от цветя трябва да отговаря на стила на цялата сватба. От класически бели рози до екрю и дори бежово, опциите, с които разполагаме са безкрайни… Така че разгледайте снимките по-долу, за да се вдъхновите от най-красивите кръгли маси, които избрахме!
Сватбена украса и декорация на събития

Сватбена украса и декорация на събития

Високи цветни аранжировки

Ако искате да сте сигурни, че ще впечатлите гостите си с избора на декорация на залата или градината, тогава трябва да изберете високи централни елементи в декорациите. Въпреки че ниските декорации също могат да добавят красота към сватбената вечеря, няма съмнение, че високите цветни аранжировки са по-впечатляващи. Високите централни аранжировки могат да подхождат на всеки стил на декорация. Съчетайте ги с разкошни рози и хортензии, подходящи за романтичен стил или заложете, на сухи цветя за по-рустик излъчване. Можем да ви предложим елегантни геометрични стойки, деликатни луксозни стойки с основа или стъклени вази и свещници, които също са впечатляващи.

Дайте воля на въображението си и играйте с цветовете на цветята, за да постигнете модерен или романтичен стил на декорация. Едно е сигурно, каквато и украса да изберете, ще привлечете цялото внимание на гостите си от първата минута!

Сватбена украса и декорация на събития

Сватбена украса и декорация на събития

Цветята

Цветята са основна част от процеса на планиране на сватбата. Всяка година се появяват нови тенденции в сватбения флорален дизайн. През 2023 г. видяхме по-малко зеленина, по-малки аранжировки и прост избор на цветя, но експертите по сватбено планиране прогнозират тази година да е „повече е повече“ за сватбените цветя през 2024 г. От повече цвят до повече устойчивост, сватбите тази година ще се фокусират върху създаване на богат външен вид с по-малко пълнеж. Ще има драма, цвят и слоеве, и ще фокусираме върху използването на сезонни цветя, които са наистина божествени!

Сватбена украса и декорация на събития

Сватбена украса и декорация на събития

Мечтаете ли и Вие за луксозна сватба? Доверете ни се и ще организираме за Вас най-красивата сватба, на която сте присъствали- Вашата! Кажете голямото си „Да“ с нас, отпуснете се и й се наслаждавайте. Alfa Luxury Events – агенция за луксозни събития и сватби в България и чужбина.

Сватбена украса и декорация на събития

Сватбена украса и декорация на събития

За още идеи може да разгледате нашите страници във Facebook и Instagram.