Днес разговаряме с Емилия Куркутиади, управител на Alfa Brides.

– Какво представлява булчинската рокля за бъдещата булка?

Емилия: На скоро разговарях с една бъдеща булка, която сподели: „Докато не си купя булчинската рокля, сякаш нищо от сватбата не е готово. Чувствам се безпомощна, всичко ме изнервя – гости, родители, дори годеникът ми. Не знам какво да правя, ами ако това не е роклята, за която съм мечтала. Как мога да съм сигурна? Как да избера правилната рокля? И моля те, помогни ми…“

Най-красивите булчински рокли в София

Най-красивите булчински рокли в София

Сватбеният ден безспорно е един от най-важните дни във Вашия живот! Направете го вълшебен, изключителен и незабравим. Ние ще ви помогнем, като ви разкрием последните, световни, модни тенденции за 2025г., при булчинските рокли. За тях ще ни споделят професионалистите от Alfa Brides, които са единственият официален вносител на Justin Alexander, с главен дизайнер, собственикът – Джъстин Уаршал. Заедно с великолепният дизайнер Тони Мантел поставят търговската марка Джъстин Александър, като една от най-известните и търсени в индустрията на сватбената мода. Техните рокли се създават на база архитектурните закони, което ги разграничава от стандартните модели и превръща булките в крехки, неземни и уникални.

Най-красивите булчински рокли в София

Най-красивите булчински рокли в София

– Каква е тайната на вашите рокли?

Емилия: Основната тайна се крие в дизайна на корсета на сватбената рокля. Тя се шие от скиците на оригиналните викториански модели, създавайки перфектния силует „пясъчен часовник“. Всяка булка, в тях, се чувства така, сякаш сватбената рокля е създадена специално за нея. Философията на компанията е да се мисли за целия процес, от създаването на рокля, до най-малкия детайл. Използва се 100% органична тъкан, луксозна и мека, фина и приятна на допир. Резултатът е, че сътворяват много чувствена и емоционална сватбена рокля. Декоративните елементи са природни – кристали, полускъпоценни камъни и перли.

Най-красивите булчински рокли в София

Най-красивите булчински рокли в София

– В какви размери се предлагат?

Емилия: Сватбените рокли, които се предлагат в Alfa Brides се изработват в размер от 0 до 30 (американска номерация) или от 32 до 64 европейска номерация.

Булчински рокли София

Булчински рокли София

– Какво различава новата колекция от всички останали до сега?

Емилия: Колекцията Justin Alexander пролет 2025 г. е внимателно оформено посвещение към най-големите балетни танцьори в света и изключителните жени на днешния ден – с вродената им смелост, присъща красота, сила на характера и неоспорима грация. Представяйки безброй изискани кройки, драматични отблясъци и артистични щрихи, всяка рокля предлага майсторско ушиване – en pointe couture. Преливаща органза, луксозен матов сатен и искрящ тюл внасят драматизъм и лекота в движението, а пищните бродерии с ръчно шити мъниста, изцяло в нови тенденции ръкави и свежите деколтета създават уникално разнообразие. Булчинската им рокля, както всяка прима балерина, разказва своя собствена история, независимо дали изобразява романтична богиня, яростна кралица или знойна изкусителка, тя е готова да заеме централното място.

Булчински рокли София

Булчински рокли София

– Защо булките да изберат Alfa Brides и роклите на Justin Alexander?

Емилия: Колекцията пролет 2025 на Джъстин Александър празнува божествената красота на богинята, отразена в поредица от незабравими рокли, носещи техния емблематичен почерк. Луксозната изработка, балансираната царствена осанка и блестящите покрития позволяват на всеки романтичен дизайн да заблести. Секси детайлите подобряват изисканите силуети, докато богато украсените и впечатляващи елементи са причина всички да обръщат глава след вас. Модните ръкави, отделящите се елементи 2 в 1 и уникалните дантели дават възможност на всяка булка да повярва, че наистина носи в себе си силата на живота. За да изберете мечтаната булчинска рокля се доверете на професионалните консултанти в Alfa Brides.

Най-красивите булчински рокли в София

Най-красивите булчински рокли в София

Мечтаете ли и Вие за луксозна сватба? Доверете ни се и ще организираме за Вас най-красивата сватба, на която сте присъствали- Вашата! Кажете голямото си „Да“ с нас, отпуснете се и ѝ се наслаждавайте. Alfa Luxury Events – агенция за луксозни събития и сватби в България и чужбина.

За още идеи може да разгледате нашите страници във Facebook и Instagram.