Сватбена украса с живи цветя

Цветята, онази приказна магия, която впечатлява и вдъхновява със своята красота и аромат. Тази неповторима атмосфера, която създават не може да бъде заменена с нищо друго. Затова и в най-запомнящите се събития и сватби присъстват точно те – цветята!

Сватбена украса с живи цветя

Сватбена украса с живи цветя

Сезонът на сватбите наближава и е време да помислим за сватбената украса. На част от вас вече започнахме да проектираме поканите, други дегустираха менюто, избрахме локациите и вече е време за сватбената украса.

Всъщност, идеята как да украсите вашето сватбено място е едно от най-големите предизвикателства, пред които ще се изправите по време на фазите на планиране на сватбата. Напоследък тенденциите са към избора на все повече сватбена украса с живи цветя.

Флорални декорации с естествени цветя

Флорални декорации с естествени цветя

През новия сезон цветовете на сватбите ще бъдат по-пастелни и не толкова наситени. Между другото тази мода навлезе от няколко години и при новите автомобили. Зелените сватби ще бъдат супер популярни през 2024 г. По-специално зеленият мъх – любим за рокли за шаферките! Този цвят е универсален. Виждали сме широка гама от сватбени цветови схеми, които включват зелен мъх. Особено обичаме, когато булките избират мъхестозелени рокли за шаферките си, придружени от многоцветни цветни аранжировки. На мода са и цвят „градински чай“(sage green) и маслина (olive). Нежните розови, бледо сиви и хаки елементи също ще са основни за сезон 2024. Не забравяйте,  че добрата декорация е това, което ще допринесе за уюта и разкоша на вашето сватбено място и ще го открои сред многото през сезона.

Флорални декорации с естествени цветя

Винаги, когато избирате сватбена украса с живи цветя, няма да сбъркате. Естествените аранжировки добавят  аромат и романтично усещане към вашия специален ден. Цветята не са една от сватбените тенденции за 2024 г. те са вечна тенденция, която никога не остарява и не губи изяществото си. Всъщност украсата на повечето сватби зависи единствено от флоралните и зелени елементи.

Цветята винаги заемат водещото място при декорациите.  Дори да не са темата на вашия празник, те биха могли да имат много силно и ефектно присъствие на масите на гостите.

Сватбена украса с живи цветя

Сватбена украса с живи цветя

Флоралните аранжировки са една от водещите сватбени тенденции, през тази година. Отрупани с цветя вази и свещници, които сватбените декоратори подновяват, са много ефектни и запомнящи се. Дори и да не сте почитатели на пищните цветни аранжировки, няма как да не се съгласите с нас, че живите цветя придават живот на цялата сватба.

Сватбена Агенция Alfa Luxury Events – Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място!

За още идеи може да разгледате нашите страници във Facebook и Instagram.