FOLLOW US

Търсене... (ESC за затваряне)

ул."Капитан Тодор Ночев" 30, 1407 ж.к. Лозенец, София
0899 722 388

Skip to Content

Кой  каза, че задължително булката е в бяло?

Кой каза, че трябва да спазвате всичките ритуали?

Кой каза, че всички гости трябва да са официални?

Сватбата е Ваша!

Сватбата е Ваша!

Сватбата е Ваша!

Вие решавате, каква да бъде тя- а сватбеният агент ще осъществи вашите фантазии.

През годините сме организирали сватби на младоженци с различни националности. Знаете ли, че всички традиции са различни и няма нищо странно да разчупите рамката от стереотипи. Вашата сватба да си е Ваша! Мечтайте смело и цветно, като дори мястото на събитието или някой ритуал са достатъчни, за да направят тържеството Ви различно. Обсъдете заедно със Сватбена агенция Алфа Ивентс идеите си и ние ще Ви предложим реализацията им. Гарантирано ще допълним и мечтания Сватбен ден от призмата на богатия ни опит.

Сватбата е Ваша Сватбена агенция Alfa Events

Сватбата е Ваша Сватбена агенция Alfa Events

Сватбата е Ваша!  от Сватбена агенция Alfa Events вярваме, че всеки човек е различен и затова не налагаме граници. Всеки има различно виждане, така че сме готови да реализираме Вашите мечти. Много пъти сигурно сте чували израза „Ама това няма как да стане“, ние ще Ви отговорим: „Това, което е непосилно за някой не означава, че е невъзможно за нас“. Както се казва „Няма невъзможни неща“, има казуси, които просто не искаш да разрешиш. И така ние от Сватбена агенция Alfa Events сме тук, за да изпълним Вашите сватбени мечти и желания!

Свържете се с нас на ☎️ 0899 722 388!

Сватбена Агенция Alfa Luxury Events – Всичко за Вашата незабравима сватба на едно място!

За още идеи може да разгледате нашите страници във Facebook и Instagram

LIKE1 facebookSHARE twitterbirdTWEET

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

При слоделяне на коментар Вие давате съгласието си Сватбена Агенция Alfa Luxury Events да възпроизвежда вашите думи и име/уебсайт с посочване на авторството. Неподходящи и неуместни коментари ще бъдат премахвани по преценка на администратора. Вашият имейл се използва само за целите на проверката, никога няма да бъде споделян.

Back To TopBack To Top
English