През годините сме правили много сватбени декорации от семпли, горски, морски, до грандиозни събития, за които се е говорило с години напред. Едни от тях са луксозните сватби, които изобилстват от живи цветя, кристали и воали. На такива сватби загубваш и „ума и дума“, сърцето ти се разтуптява и се чувстваш като в приказките. Това са сватби, за които всеки един от нас мечтае, дори за миг, да види на живо. Сватбите, за които ще ви разкажем са точно такива- с луксозна сватбена декорация. Ще запазим имената на младоженците в тайна, но ще покажем разкоша, който сътворихме за тях.
Луксозна сватбена декорация

Луксозна сватбена декорация

И така, да започваме…

Това е вашият голям ден и вие искате да направите впечатление. Ние знаем, че искате най-доброто от всичко за един перфектен звезден сватбен ден и бъдете сигурни – ще го получите. Ако си падате по блясък и искате настроението на вашата сватба да излъчва лукс и елегантност, то тогава луксозната декорация и свежите идеи със сигурност ще направят денят ви специален. Тези модни, свежи декорации, са полезни за всяка булка, без значение от нейния стил. Дори булка, планираща сватба със селско излъчване или бохо стил, може да използва някоя от долу изброените идеи, за да издигне сватбата си на следващото ниво, като добави няколко елегантни и свежи датайла.

Използвахме 2 вида маси – кръгли и правоъгълни, като украсата и цветята също бяха различни по вид, но еднакви по стил.

Луксозна сватбена декорация

Луксозна сватбена декорация

Основните цветове, са бяло и зелено, класически подсилени с малко блъш и много кристални свещници и полилеи, които придават разкош и красота на събитието. Свещите са задължителни, а цветята изобилстват. Малките топли светлинки по арката също добавят романтика на приказната атмосфера.

Луксозна сватбена декорация

Луксозна сватбена декорация

Зашеметяващото пристигане на младоженците беше по специално направена алея от огледални стъкла, обградени с изобилие от цветя. Арката- пищна и голяма, цялата обляна в светлини.

Луксозна сватба

Основното искане на булката бе:
„- Обградете всичко с много цъфнали цветя, искам да съм принцеса!“

Никога не трябва да се ограничавате в цветята, особенно ако ще правите луксозна сватба. Отрупаните сватбените маси и особено тази на младоженците с много цветя, са идеята за лукс. Това ще добави красота и романтика към вашия звезден ден.

Луксозна сватбена декорация

Луксозна сватбена декорация

Дансингът и таваните

Всеки детайл в декора предаваше елегантна емоция, това важи както за дансинга, така и за таваните. Говорим за тавани покрити с цветя, те оставиха гостите без думи и добавиха онзи зашеметяващ елемент към цялостния декор на сватбата. Воалите по стените, звездното небе и специалният олтар бяха „черешката на тортата“.

Огромни цветни аранжировки бяха подготвени и за църквата…

Украса за църквата

Украса за църквата

И накрая… Букетът на булката…

Букетът на булката

Букетът на булката

Така започна тяхната приказка и ние бяхме част от нея…

Мечтаете ли и Вие за луксозна сватба? Доверете ни се и ще организираме за Вас най-красивата сватба, на която сте присъствали- Вашата! Кажете голямото си „Да“ с нас, отпуснете се и й се наслаждавайте. Alfa Luxury Events – агенция за луксозни събития и сватби в България и чужбина.

Луксозна сватба Alfa Luxury events

Луксозна сватба Alfa Luxury events

Луксозна сватба Alfa Luxury events

Луксозна сватба Alfa Luxury events

За още идеи може да разгледате нашите страници във Facebook и Instagram.